Om Bluedogs

Holdet blev startet oktober 1999, af en flok der sommeren igennem spillede rullehockey, men rullehockey er jo en sommersport så når vinter nærmede sig måtte man stoppe med at spille. Det var derfor naturligt at kontakte OIK, som var velvillige til at stille is til rådighed, så rullehockeyen kunne suppleres med ishockey om vintrene.

Jeg har ladt mig fortælle at de første træninger foregik mere eller mindre uden udstyr, og at der blev spillet med en rullehockey bold, hvilket skulle have været ganske morsomt at overvære :-)

Herefter har holdet udviklet sig til at bestå af ca. 25 spiller, alle startet for sent med ishockey til at blive rigtig gode, men ikke for sent til at have det kanon sjovt! Der er dog et par stykker der har spillet som helt unge, eller som vores Canadiske træner er født med skøjter på :-)

Vore ambitioner er først og fremmest at spille for at have det sjovt, men vi spiller også gerne mod andre Old Boys hold på samme niveau – og når vi gør det, spiller vi naturligvis for at vinde!

Vi forsøger at deltage ved så mange stævner som muligt, samt arrangere træningskampe mod de andre Odense hold.

Kan man blive en del af holdet? – ja, det kan man godt, der er altid lidt udskiftning, så har du haft et par skøjter på før, og har lyst til at spille ishockey, kan du kontakte, tlf. 22 51 01 71 eller sende en mail, så kan du deltage ved en til to træninger som gæstespiller, for at se om det er noget for dig, men vi forbeholder os retten til at afvise nye spiller.